TI
SI
PRIRODA.

Sve ono što jeste, priroda obogaćuje i čini boljim.

Znate li onaj osjećaj kad ste vani u prirodi i odmah se osjećate živahnije? Nije ni čudo. Priroda je u nama; mi smo dio prirode. Dijelimo isto porijeklo, rastemo, uspijevamo, cvjetamo, sjajimo. Pažljiviji pogled čak otkriva da biljke i ljudi imaju mnogo sličnosti. Zbog toga ništa ne čini da izgledamo i osjećamo se bolje od ponovnog povezivanja sa snagom prirode.
SAZNAJTE
SVE
O ODGOVORU
PRIRODE
NA SUHU KOŽU.

Vi i priroda - to je jedno!

Pogledajte detaljnije koliko ste duboko povezani s prirodom.

Nahranite svoju gladnu kožu našom super-hranom.

Nahranite svoju gladnu kožu našom super-hranom.

Zahvaljujući izvornoj, prirodnoj formulaciji s biljnim ekstraktima, Weleda Skin Food dugo se smatra super-hranom za žedne, suhe dijelove kože. Za mnoge je postala svakodnevna rutina njege. Nova kolekcija Skin Food, utemeljena na originalnom receptu za Skin Food, razvijena je tako da odgovara raznim potrebama kože - od intenzivne njege za vrlo suha i hrapava područja, do svakodnevne hidratacije za suhu kožu.

  • Povećava vlažnost kože do 55% *

  • Osjećaj meke kože do 80% **

  • Koža se osjeća nahranjenom do 83% ***

* Potvrđeno u potrošačkoj studiji upotrebom Skin Food putera za tijelo dva puta dnevno tokom 4 sedmice.
Testirano od strane nezavisnog instituta; ostali Skin Food proizvodi dobili su najmanje 47% potvrda ** Potvrđeno u potrošačkoj studiji sa 30 žena koje su koristile Skin Food dva puta dnevno, 4 sedmice. *** Potvrđeno u potrošačkoj studiji sa 30 žena koje su koristile Skin Food lip balm dva puta dnevno, 4 sedmice. Testirano od strane nezavisnog instituta; ostali Skin Food proizvodi dobili su najmanje 675 potvrda.

Dajte svojoj koži ono za čim žudi.

Sada vas Weleda Skin Food pokriva od glave do pete. Odaberite između četiri različite teksture:
Originalni spas za suhe i hrapave dijelove kože, lagani, kremasti, brzoupijajući losion za svakodnevnu upotrebu; mekana, brzoupijajuća formulacija koja se utapa u vašoj koži i bogata tekstura koja umiruje suhe i ispucale usne.

Skin Food krema

Najbolja prirodna hidratacija za suhu, oštećenu kožu cijelog tijela.

Skin Food puter za tijelo

Za suhu i vrlo suhu kožu

Skin Food Lip Balm

Za suhe i ispucale usne

Prirodno mekane usne.

Prirodno mekane usne.

Kada suhe i ispucale usne ne dopuštaju vaš prijateljski osmijeh, posegnite za zelenom tubom i ostavite Skin Food Lip Balm da završi posao. Jednostavno nanešen, naš lip balm, sa biljnim ekstraktima, hrani vaše usne prirodnim uljima i voskovima, njeguje i popravlja suhe usne čuvajući vaš osmijeh.

Prirodno mekana koža.

Prirodno mekana koža.

Zavoljećete nježan, osvježavajući dodir Skin Food Light kreme. Ona je poput hladnog pića za žedne, isušene dijelove kože, koje donosi intenzivnu hidrataciju i zaštitu od daljnjeg isušivanja. Svilenkasta tekstura se brzo upija bez osjećaja ljepljivosti, ostavljajući vašu kožu nježnom i mekanom. Savršen je pratilac koji vašu kožu održava hidratiziranom tokom dana kada ste u pokretu.

Sjajna njega iz prirode.

Sjajna njega iz prirode.

Bez obzira na doba godine, suha koža čezne za dodatnom pomoći u bogatoj hidratantnoj njezi. Novi Skin Food puter za tijelo sa organskim shea i kakao puterom intenzivno hrani kožu i pruža trajnu hidrataciju svojom jedinstvenom kombinacijom specifičnih sastojaka. Jedinstvena tekstura topi se u dodiru sa vašom kožom, poseban tretman nakon svakog kupanja ili tuširanja, ostavlja vašu kožu mekanom kao latice.

Originalna Skin Food krema. Svake 23 sekunde u svijetu se proda jedna.

Originalna Skin Food krema. Svake 23 sekunde u svijetu se proda jedna.

Ako postoji samo jedna stvar koju treba da ponesete na pusto ostrvo, onda je to zelena tuba: Skin Food krema original. Naš univerzalni spasilac za suhu, hrapavu kožu na laktovima, rukama i stopalima -bilo gdje da se vaša koža troši, dopustite da Skin Food krema popravi stvar. Sa ekstraktima nježne ljubičice, nevena i kamilice, i bogatom bazom ulja i pčelinjeg voska, Skin Food krema čini vašoj koži najbolje.