Zdravlje i ljepotu razvijamo u skladu s prirodom i čovjekom

Mi ljudi povezani smo jedni s drugima i dio smo prirode. Zato imamo odgovornost jedni prema drugima i prema okolišu. Formulirali smo šest vodećih načela temeljenih na našim vrijednostima i načelima.

1. Holistička

Mislimo, osjećamo i djelujemo holistički

Uvijek gledamo širu sliku i nastojimo razumjeti stvari u svoj njihovoj raznolikosti. Pažljivo pristupamo sebi i svojoj okolini. Naši postupci su namjerni i uzimamo u obzir njihov utjecaj na svijet. Otvoreni smo i inspirirani novim i vizionarskim idejama.

2. Odgovornost

Mi smo uzori i preuzimamo odgovornost za svoje postupke

Preuzimamo odgovornost za svoje postupke. To uključuje njegovanje dugotrajnih partnerstava. Svjesni smo utjecaja naših postupaka i prihvaćamo svoju ulogu pionira i pokretača trendova. Vidimo se kao uzori: za vas i za društvo.

3. Povjerenje

Povjerenje stvaramo transparentnošću i poštenjem

Vaše povjerenje nam je važno. Zato nam je važno da ono što utjelovljujemo izvana, živimo i provodimo i iznutra. Naša komunikacija je otvorena, iskrena i savjesna. Težimo najvećoj mogućoj transparentnosti i prihvaćamo odgovornost za pogreške. Naša partnerstva i suradnje su jasni, autentični i pošteni.

Razvijati zdravlje i ljepotu u skladu s prirodom i čovjekom – to je naš cilj.

4. Ekonomska održivost

Poslujemo zdravo i učinkovito, jer ekonomski uspjeh čini mnogo toga mogućim

Pazimo na našu profitabilnost. To osigurava našu financijsku neovisnost i ekonomsku održivost. Za nas dobro poslovno upravljanje znači da profitabilnost nije cilj sam po sebi, već sredstvo za provedbu naše korporativne misije „razvijanja zdravlja i ljepote u skladu s prirodom i ljudskim bićem” i da ostanemo inovativni. Biti učinkovit kao tvrtka osigurava da imamo potrebna sredstva za stvaranje vrijednosti za društvo. Profitabilno poslovanje omogućuje nam da učinimo još više dobra za ljude i prirodu.

5. Otvorenog uma

Podržavamo pionirski duh Welede i otvoreni smo za nove ideje

Kao i naši osnivači prije 100 godina, namjeravamo nastaviti ispunjavati svoju ulogu pionira. Pod ovim mislimo na kreativnost, strast prema novim idejama i aktivno traženje najboljih rješenja. Na taj način pomažemo oblikovati promjene i dajemo prostora što većem broju hrabrih ideja. Neprestano radimo kako bismo mnoge stvari učinili boljim i cijenimo snagu različitosti.

6. Inspiracija

Inspiriramo ljude za snagu prirode

Mi smo dio prirode, a priroda je divan uzor. Već 100 godina iskorištavamo snagu prirode u našim proizvodima kako bismo podržali prirodno blagostanje i vitalnost. Uzgojem naših sirovina prema načelima biodinamičke poljoprivrede njegujemo zdrava tla i pomažemo očuvanju bioraznolikosti. A budući da nalazimo duboko značenje u svom poslu, volimo ono što radimo.