TI
SI
PRIRODA.

Vi i priroda – to je sklad!

Pogledajte detaljnije koliko ste duboko povezani s prirodom.

Korištenje moći prirode od 1921.

Kao pionir u biodinamičkom uzgoju, Weleda je bila "zeleni brand" ljepote mnogo prije nego što je to postalo moda. Desetljećima smo ostali vjerni svojim načelima, postavljajući prekretnice, poboljšavajući naš holistički način uzgoja i stvaranja prirodnih, biljnih lijekova i kozmetičkih proizvoda. Često na iste originalne, autentične recepte koji njeguju, nadopunjuju i njeguju tijelo i dušu.

Obnavljanje vjerovanja ljudi u prirodu.

Naši principi temelje se na antropozofiji Rudolfa Steinera i uvjerenju da tijelo ima sposobnost liječenja kada ga podržava priroda. Naše moćne formulacije s prirodnim sastojcima daju ciljanu potporu tjelesnim procesima. Upravo ovaj temelj čini Weledu jedinstvenom.

Naše pažljivo odabrane biljke sa super moćima.

Na primjer, cvijet ruže, s brojnim sortama i mirisima, smatra se kraljicom svih cvjetova. Jedno od najefikasnijih ulja za izglađivanje kože je rosa mosqueta, koja se koristi u Weleda liniji Divlja ruža za njegu lica i tijela, dok prelijepi miris damaszener ruže harmonizira i opušta tijelo i dušu.

Pronađite svoj savršeni spoj u prirodi.

Naši proizvodi posebno su razvijeni kako biste vama i vašoj koži pružili ono što stvarno treba kako bi bila lijepa i zdrava. Od uzgoja i berbe nekih od najboljih mogućih prirodnih sastojaka, do pažljivog miješanja ovih proizvoda u učinkovite formulacije, kako bi vam pomogli da izgledate i osjećate se najbolje moguće. Pronađite svoj još danas!

Skin Food krema

Najbolja prirodna hidratacija za suhu, oštećenu kožu cijelog tijela.