Djelujemo u skladu s ljudima i prirodom

Želite se osjećati zdravo i ugodno u svojoj koži na održiv način? Weleda može pomoći. Od 1921. godine razvijamo proizvode za zdravlje i ljepotu te za bolji svijet.

Prirodna njega za vašu kožu

Naša koža treba zaštitu i njegu, a najbolji način za to su prirodni sastojci. Sirovine koje koristimo za Weleda prirodnu kozmetiku prirodnog su podrijetla. Naši proizvodi ne sadrže mikroplastiku, genetski modificirane sastojke i sastojke na bazi mineralnih ulja. Jamčimo da je 100 posto naših kozmetičkih proizvoda certificirana prirodna kozmetika u skladu s Natrue pečatom. Više od 80 posto naših sirovina biljnog i životinjskog podrijetla potječe iz certificiranog organskog uzgoja.

Saznajte više o našoj prirodnoj kozmetici

Za vaše cjelovito zdravlje

Zauzimamo holistički pogled na ljudsko biće. Biti zdrav znači da su tijelo, um i duh u ravnoteži. Weleda lijekovi mogu ojačati prirodnu sposobnost vašeg tijela da se samoizliječi. Sadrže aktivne sastojke iz biljaka ili minerala, koje aktiviramo farmaceutskim procesima poput ritmičkih postupaka i primjene topline.

Saznajte više o našim lijekovima

Za održivost i biološku raznolikost

Brinemo se za Zemlju njegujući zdrava tla i potičući biološku raznolikost. Naših osam Weleda vrtova širom svijeta žarišta su bioraznolikosti. S više od 50 projekata uzgoja diljem svijeta, poboljšavamo lokalne uvjete za ljude i prirodu. Weleda prirodna kozmetika nije samo dobra za vašu kožu. Aktivno se borimo za biološku raznolikost i nastavljamo smanjivati svoje emisije kako bismo postali ugljično neutralna tvrtka.

Saznajte više o našem doprinosu bioraznolikosti

Tako se mogu razviti zdravlje i ljepota

Doprinosimo svijetu u kojem se zdravlje i ljepota razvijaju u skladu s prirodom i ljudskim bićem. Želimo razviti proizvode koji nisu dobri samo za vas, već i za prirodu i ljude s kojima radimo. Zato svoje poslovanje vodimo na način koji je društveno odgovoran i ekološki prihvatljiv. Izložili smo sedam principa koji definiraju našu filozofiju.

Learn more about our values

Bioraznolikost od 1921

Laboratorij, vrt ljekovitog bilja i bolnica: ovdje počinje naša priča o osnivanju. Liječnica Ita Wegman, filozof Rudolf Steiner i kemičar Oskar Schmiedel osnovali su Weledu. Od samog početka razvijamo održive proizvode koristeći aktivne sastojke iz prirode. Neki od proizvoda koje danas prodajemo datiraju od našeg osnutka 1921. godine, od tada ih je dodano mnogo više. I danas, kao i tada, nastavljamo slijediti svoju viziju njegovanja zdravlja i ljepote u skladu s ljudima i prirodom.

Saznajte više o našoj baštini

100 godina Welede!

Kako bismo proslavili stotu obljetnicu, oživljavamo naše vrtove u digitalnom svijetu.

Otkrijte Weleda Open Garden