Aktivan život - srećan život

Iskusite kako vam sport pomaže da se povežete sa sobom

Aktivnost je dobra za vas – tu nema nedoumice.

Većina nas može da se sjeti pozitivnog uticaja na raspoloženje koji smo osjetili nakon vikenda provedenog u pješačenju, kratkog predaha dok šetamo psa, ili brzog hodanja plažom po blagom povjetarcu. Kakvo god da vam je raspoloženje na početku, bavljenje fizičkom aktivnošću vašim obrazima ubrzo vraća boju i vi osjećate da je život, ipak, lijep.

Pješačenje vas čini srećnom osobom

Diši, fokusiraj se, rezultat!

Možda je ovo najjednostavnija vježba koja postoji – stanite na svoje sopstvene dvije noge i trčite! Krenite polako i ubrzavajte do tempa koji redovni džogeri nazivaju „trkačka euforija“! Ovo je 6 savjeta koji će vam pomoći da u trčanju uživate još više.

Zavolite trčanje

Dva točka bez motora

Čak i za one koji žive u gradu, vožnja biciklom je realna mogućnost. Ako želite da pokrenete svoje srce i pluća, a da se ne naprežete previše, sjedite na dva točka i uživajte u nešto sporijem putovanju.

Zavrtite pedale

Prije vježbanja

Sportska masaža nije namijenjena samo vrhunskim sportistima. Evo nekoliko ideja kako da budete blagonakloni prema svojim mišićima.

Pripremite mišiće

Čini dobro svima

Ništa ne ujedinjuje um, tijelo i duh kao zdrava fizička aktivnost. Svakome od nas prija drugačiji tempo, ali energija, sjaj i dobro raspoloženje koje osjećamo nakon što smo bili aktivni je nešto što nam je svima zajedničko.

 

Nauka i brojna istraživanja nam govore zašto je aktivnost dobra – njome jačamo srce, stimulišemo cirkulaciju, izbacujemo toksine kroz znoj i udišemo svjež vazduh. Zato, kada vježbamo, mi to stvarno možemo da osjetimo – raspoloženje nam se popravlja, život se čini ljepšim, i nagrađeni smo zategnutim tijelom koje sija i spremno je za zasluženi odmor nakon napornog rada.

Čuvar i iscjelitelj mišića i modrica

Prikupljena u divljini

Zajedno s partnerima na Karpatima, Weleda igra pionirsku ulogu u održivoj nabavi biljaka iz divljine.

Više o izvoru arnike

Bogatstvo aktivnih sastojaka

U bokoru arnike nalazi se oko 150 aktivnih farmaceutskih sastojaka. To je 150 razloga zbog kojih koristimo arniku u našim proizvodima.

Više o vodećoj biljci - arnika

Stavite Weleda Gel za tuširanje od arnike u vašu sportsku torbu

Weleda linija preparata za sport od arnike je kreirana da ojača i upotpuni nagradu koju nam pruža fizička aktivnost. Osvježavajući gel koji spira nečistoću i čini da nakon treninga sijate. A za mišiće koji vrijedno rade, tu je Ulje za masažu od arnike, da umiri, zagrije, i opusti vas nakon uloženog napora. Neka Weleda bude vaš najbolji prijatelj kroz aktivan život – neka vaš dan, i nakon treninga, zadrži sportski duh.

Ulje za masažu arnika

Masaža koja zagrijava mišiće uljem od ekstrakta arnike.

Gel za tuširanje Sport arnika

Lagan, transparentan gel koji stimuliše osjećaj svježine.