Prirodna kozmetika

Jačanje kože, umjesto prikrivanja nedostataka

Želimo da budete dobro - fizički, mentalno i duhovno.

Prirodni proizvodi za zdravlje i vitalnost, prilagođeni potrebama svakog pojedinca - to je filozofija Welede - prirodne kozmetike i holističke njege kože. Budući da kompanija postoji više od 90 godina, Weleda radi na jačanju ravnoteže tijela, uma i duha kroz svoje proizvode.

Naša koža nije samo naš najveći čulni organ – to je stranica na kojoj je napisana naša životna priča. Kroz kožu osjećamo i spoznajemo spoljašnji svet, a takođe iskazujemo i svoju ljepotu u zavisnosti od njenog izgleda. Spoljašnji izgled odaje godište, životnu energiju, emocionalni balans i mentalno zdravlje pojedinca. Intenzivna stimulacija, stres, nervoza ili hormonalne fluktuacije čine da naša koža postane osjetljiva, jer cijeli organizam gubi svoju prirodnu ravnotežu.

Svrha Weleda prirodne kozmetike je da unaprijedi opšte blagostanje čovjeka. Ako želite da očuvate dobru kondiciju i zdravlje, neophodno je da se, doslovno, osjećate dobro u svojoj koži. To je apsolutno najvažnije za naš koncept njege tijela: da naši preparati jačaju sopstvenu snagu i sposobnosti vaše kože, a ne da ih zamjene ili sakriju slabosti.

Naše shvatanje harmonične povezanosti između ljudi i prirode čini Weleda preparate jedinstvenim. Kada koristite neki od Weleda proizvoda, vi možete da vidite, namirišete i osjetite ovo sami. Naši prirodni sastojci daju željenu podršku samostalnim prirodnim procesima našeg tijela, uspostavljajući unutrašnju ravnotežu. Oni jačaju sposobnost našeg tijela da hrani i liječi kako bi pomoglo samo sebi.

Pružajući podršku samoiscjeljivanju i regeneraciji, zaštita postaje sve jača a narušena ravnoteža se ponovo uspostavlja. Na taj način se unapređuje vitalnost kože, a ne prosto zamjenjuje ono što joj nedostaje.

Više o prirodnoj ljepoti

Život se stalno menja

Želimo da se naši kupci osjećaju i izgledaju dobro i tako podstiču ljepotu u svakoj fazi života.

Životne dobi

Unutrašnja ljepota

Weleda misija je da aktivno njeguje ljepotu stimulišući i inspirišući vaše tijelo, um i duh.

Unutrašnji sjaj